Services

Bij Aerofilm Systems willen wij uw investering zo goed als mogelijk te beschermen. Hiervoor bieden we een groot aantal services aan om te zorgen dat uw luchtkussen transporteur in optimale conditie blijft. Bijna alle geleverde apparaten zijn tot op de dag van vandaag nog steeds operationeel. Ons ervaren technisch personeel staat ter beschikking voor al uw vragen op het gebied van luchtkussen transport. Klanttevredenheid staat bij ons bovenaan!

 

ON SITE SERVICES

Nadat uw luchtkussen transportmiddel geleverd is kunnen wij de inbedrijfstelling uitvoeren om te zorgen dat het apparaat op de juiste manier ingesteld is. Dit betekend dat het apparaat afgesteld is om optimaal te presteren voor uw situatie en uw vloer. Ook uw personeel wordt getrained om op de juiste manier het transportmiddel toe te passen, in te stellen en te onderhouden. Wij leveren de hoogste kwaliteit van preventieve en re-active service op uw site om uw productiviteit te maximaliseren. We hebben de mogelijkheid om verschillende soorten onderhoudscontracten aan te bieden.

 

SUPPORT

Ondanks de service die we aan u leveren kan er een situatie ontstaan die onze directe hulp behoeft. In dit geval is onze support afdeling beschikbaar om u te ondersteunen. Houd a.u.b. het serienummer van uw transportmiddel bij de hand, zodat we u zo snel moglijk kunnen helpen.

 

RESERVE ONDERDELEN

Reserve onderdelen zijn cruciaal in een continu productieproces. In onze transportmiddelen maken we gebruik van Commercial Off The Shelf onderdelen die wereldwijd goed te verkrijgen zijn. Omdat deze firma’s vestigingen hebben over de hele wereld, kunnen reserve onderdelen snel geleverd worden aan uw bedrijf. Hiernaast hebben we op onze locatie in Eindhoven de meeste ge-engineerde producten op voorraad die we snel uit kunnen leveren aan u.

 

TRAININGEN

Omdat luchtkussen transport vaak gebruikt wordt om zware objecten te verplaatsen, is het belangrijk dat uw personeel goed getrained is om op een veilige manier te kunnen werken. Wij kunnen trainingen verzorgen op ons hoofdkantoor in Nederland of in een van onze ander locaties wereldwijd.

 

REPARATIES EN AANPASSINGEN

Wij kunnen uw luchtkussen transportmiddel weer naar de huidige stand der techniek brengen door de pneumatische en elektrische onderdelen te vervangen door nieuwe. Wanneer u meer of andere functionaliteit wenst, kunnen wij uw apparaat aanpassen om hieraan te kunnen voldoen.

Bovendien kan het erg gunstig zijn om transporteurs van andere fabrikaten te voorzien van onze Aerofilm Systems luchtkussens.

Geïnteresseerd?

Bent u op zoek naar interne transportoplossingen voor zware objecten? Neem contact met ons op!